Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Hidden 3D (2011)

Super (2011)

ET Sequel: "ET-X" (Extended Trailer)



Time.is, η ιστοσελίδα που μας δείχνει την ακριβή ώρα σε όλο τον κόσμο!

Θέλετε να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή της ακριβή ώρα σε οποιαδήποτε πόλη του πλανήτη;

Τώρα μπορείτε εύκολα να μαθαίνετε άμεσα την ώρα με ακρίβεια δευτερολέπτου στην ιστοσελίδα time.is!

Η καλύτερη λύση για να μη μπερδεύεστε με τις διαφορές ανάμεσα στις χώρες!

National Geographic - Tευχος Μαρτίου 2011

Το Πλανητάριο ανοίγει «Παράθυρα στο Σύμπαν»


Μια νέα παράσταση με τίτλο «Παράθυρα στο Σύμπαν» παρουσιάζει στο ελληνικό κοινό το Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου από τις 3 Μαρτίου 2011.
Η παράσταση παρακολουθεί την πορεία εξέλιξης των τηλεσκοπίων από τον Γαλιλαίο μέχρι τα γιγάντια τηλεσκόπια του σήμερα και του αύριο, τόσο στην επιφάνεια της Γης όσο και στο Διάστημα, με σκοπό να περιγραφούν οι τρόποι και τα μέσα που χρησιμοποιούν οι αστρονόμοι και αστροφυσικοί στην προσπάθειά τους να διερευνήσουν τα μυστικά του Σύμπαντος.

Το σενάριο και η σκηνοθεσία της παράστασης ανήκουν στον κ. Παναγιώτη Σιμόπουλο, η μουσική στην κα Αριάδνη Μακίνον Άντριου, το κείμενο και η επιστημονική συνεργασία στον κ. Αλέξη Δεληβοριά, η επιστημονική επιμέλεια στον κ. Διονύση Σιμόπουλο και η τεχνική διεύθυνση στον δρα Μάνο Κιτσώνα. Τέλος, την αφήγηση κάνουν ο ηθοποιός Μάκης Ρευματάς στα ελληνικά και ο Τομ Αλεξόπουλος στα αγγλικά.

Παράλληλα, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δει την έκθεση εικαστικών, με τον ίδιο τίτλο, της κ. Βασιλικής Σαργολόγου, η οποία θα φιλοξενείται στο διάστημα 3-27 Μαρτίου στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Η έκθεση «Παράθυρα στο Σύμπαν» παρουσιάζει στο κοινό έργα εμπνευσμένα κατ' εξοχήν από το σύμπαν που μας περιβάλλει, σχέδια που άλλοτε θυμίζουν «αστρόπλοια», άλλοτε παραπέμπουν σε «φράκταλ» κι άλλοτε σε εικόνες βγαλμένες μέσα από ένα καλειδοσκόπιο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Ώρες λειτουργίας της έκθεσης καθημερινά : 10:00-20:30.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΟDEON - Συλλογή DVD - H ταινία της εβδομάδας.



One Way Trip 3D (2011)

Ελεύθερος Τύπος - Kυριακή 27/02/2011

Trailer From Little Deaths

James Franco in Rise of the Apes


20th Century Fox has provided ComingSoon.net with a first look at James Franco in Rise of the Apes, opening in theaters on November 23, 2011.


New International Trailer for Rio

Vintage Propaganda Posters for 'Sucker Punch'





Hoodwinked Too! Hood VS. Evil (2011)

Τα Όσκαρ «ταξιδεύουν» στον κινηματογράφο Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη

Απευθείας από το Λος Άντζελες θα μεταδοθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας η 83η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ στον κινηματογράφο Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη. Την εκδήλωση διοργανώνουν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και ο δήμος της πόλης, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Η μετάδοση της απονομής των βραβείων θα φιλοξενηθεί το βράδυ της Κυριακής 27 Φεβρουαρίου προς Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου, στη 01:00 τα ξημερώματα, στην αίθουσα «Ολύμπιον» στη Θεσσαλονίκη.

Την τελετή θα παρουσιάσουν και θα σχολιάσουν οι δημοσιογράφοι Πόλυ Λυκούργου και Γιώργος Κρασσακόπουλος.

Η είσοδος στην αίθουσα θα είναι ελεύθερη, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και ο δήμος Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με δορυφορική τηλεοπτική πλατφόρμα και εταιρεία διανομής κινηματογραφικών παραγωγών.

Newsroom ΔΟΛ

Στην Αθήνα εμφανίζονται στις 17 Ιουνίου 2011 οι Iron Maiden

Μια ξεχωριστή συναυλία υπόσχονται στους θαυμαστές τους οι σκληροί της ροκ Iron Maiden, οι οποίοι θα εμφανιστούν στο TerraVibe Park, την Παρασκευή, 17 Ιουνίου. Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Sonisphere Festival.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Τετάρτη, 2 Μαρτίου, με τις τιμές να κυμαίνονται από 59 έως 100 ευρώ για τις διακεκριμένες θέσεις.

Οι βασιλιάδες της heavy metal μουσικής θα ηγηθούν και ως headliners του ροκ μουσικού φεστιβάλ, ενώ θα εμφανιστούν μαζί τους τα μέταλ συγκροτήματα Slipknot, Mastodon, Gojira, και Virus.

Το Sonisphere Festival είναι ένα ροκ μουσικό φεστιβάλ, το οποίο φιλοξενείται στην Ελλάδα για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Πρόκειται για παγκόσμια μουσική συνάντηση με «πιστούς» που φανατικά «προσκυνούν» το ρυθμό του και το λατρεύουν σε 12 χώρες κάθε χρόνο.

Η παγκόσμια περιοδεία των Iron Maiden «The Final Frontier World Tour» ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2010, έδωσαν 25 συναυλίες στη Βόρεια Αμερική και ακολούθησαν επιλεγμένα headlining shows σε στάδια και μεγάλα φεστιβάλ της Ευρώπης.

Το 2011 το συγκρότημα συνεχίζει την περιοδεία του πετώντας στους αιθέρες με το ειδικά διαμορφωμένο αεροσκάφος τους, Boeing 757 airliner Ed Force One, το οποίο πιλοτάρει ο ίδιος ο τραγουδιστής τους, Μπρους Ντίκινσον, ο οποίος είναι πτυχιούχος κυβερνήτης αεροσκαφών, και το οποίο, για μια ακόμα φορά θα μεταφέρει το συγκρότημα, τους τεχνικούς και την βάρους 10 τόνων παραγωγή τους.

Η περιοδεία θα συνεχιστεί στην Ευρώπη με τo Sonisphere και άλλες εμφανίσεις σε στάδια, φεστιβάλ και αρένες και θα ολοκληρωθεί τον Αύγουστο στο Λονδίνο.

Οι Iron Maiden ιδρύθηκαν στα μέσα της δεκαετίας του 1970 από τον μπασίστα Στιβ Χάρις και είχαν ήδη εδραιωθεί σαν μία από τις πιο φωτεινές ελπίδες της heavy metal μουσικής, το 1982, όταν κατέκτησαν ολόκληρο τον κόσμο με το τρίτο τους album The Number Of The Beast.

Newsroom ΔΟΛ

Παρασκευή 25/02/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 King Kong Star Ξένη ταινία
21:00 Οι Άγγελοι του Τσάρλι: Δράση πέρα από τα όρια Alpha Ξένη ταινία
22:20 Το τσεκούρι Σινε+ Ξένη ταινία
23:00 Ghost Rider Alpha Ξένη ταινία
23:00 Υπέροχη πόλη ΕΤ1 Ξένη ταινία
23:00 Insomnia Mega Ξένη ταινία
23:15 600 παρθένες για τον δράκουλα Πρίσμα+ Ξένη ταινία
00:20 Eros Σινε+ Ξένη ταινία
00:45 Μοιραία πρόσκρουση Star Περιπέτεια
02:10 Ο χρονος που απομένει Σινε+ Δράμα
02:15 Ghost Rider Alpha Ξένη ταινία
02:30 Φόνος εξ αμελείας Star Θρίλερ
03:30 Κρυφτό Σινε+ Ξένη ταινία