Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Αφησε άφωνη τη Βρετανία η Αλίκη Χρυσοχού


Κι όμως, η Αλίκη βρέθηκε πραγματικά στη Χώρα των Θαυμάτων... από την οποία επέστρεψε για να υποκλιθεί στο ταλέντο της ολόκληρη η Βρετανία. Πριν από μερικά χρόνια, δεν είχε καν φωνή. Ομως η Ελληνοκύπρια σοπράνο Αλίκη Χρυσοχού συγκλόνισε τόσο με το τραγούδι της όσο και με την προσωπική της ιστορία το κοινό και τους κριτές στο τάλεντ σόου «Βρετανία έχεις ταλέντο». Και δεν είναι πολλές οι φορές που ο στρυφνός κριτής Σάιμον Κάουελ συγκινείται.

Η νεαρή καλλιτέχνις κατάφερε να τον μαγέψει με την υπέροχη φωνή της και εκείνος δεν μπορούσε να μπορεί να αρθρώσει λέξη. Αυτό που εντυπωσιάζει ακόμα περισσότερο είναι το γεγονός ότι η ταλαντούχα ερμηνεύτρια πριν από λίγα χρόνια δεν μπορούσε καν να μιλήσει, αφού έπασχε από εγκεφαλίτιδα.

Η Αλίκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία και από μικρή θεωρούνταν παιδί θαύμα. Στα 18 της αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές της στο κλασικό τραγούδι στο φημισμένο πανεπιστήμιο του Sheffield, όμως στο τέλος του πρώτου έτους η μοίρα στάθηκε σκληρή μαζί της.

«Είμαι ευλογημένη που είμαι εδώ σήμερα. Πριν από μερικά χρόνια οι γιατροί μού είπαν ότι έχω εγκεφαλίτιδα. Ολα όσα είχα μάθει να κάνω ως μωρό εξαφανίστηκαν. Δεν μπορούσα να μιλήσω, να διαβάσω, να γράψω, να περπατήσω» εξομολογήθηκε η κοπέλα.

Στο πλευρό της βρισκόταν πάντα η μητέρα της, ο φύλακας-άγγελός της, ο άνθρωπος που της έδωσε δύναμη να το ξεπεράσει. «Η μητέρα μου έπρεπε να κάνει τα πάντα για μένα. Να με ταΐζει και να με κάνει μπάνιο. Μέχρι που μια νύχτα που ήμασταν στο νοσοκομείο άρχισε να μου τραγουδά. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ανταποκρίθηκα σε οποιοδήποτε ερέθισμα έπειτα από πολύ καιρό» εξομολογήθηκε στο τάλεντ σόου. Μετά την ανάρρωσή της, αποφοίτησε από το Sheffield University με bachelor στη μουσική και συνέχισε τις σπουδές και την καριέρα της στη Νέα Υόρκη.

Μάλιστα το τραγούδι που επέλεξε να πει στο «Βρετανία έχεις ταλέντο» δεν ήταν καθόλου τυχαίο. Η νεαρή σοπράνο τραγούδησε το «Bring me to life» των Evanescence, κάνοντας την κριτική επιτροπή να σηκωθεί και να την καταχειροκροτήσει.

«Εχεις φυσικό ταλέντο. Είναι το πιο εύκολο ναι που έχω πει στην καριέρα μου» της είπε ο Σάιμον Κάουελ, με αποτέλεσμα η Αλίκη να περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

www.dimokratianews.gr

Αρχαία Μυστήρια - Μεγάλες Αποκαλύψεις


National Geographic - 01/2013


Dead Drop (2013) Poster


Warm Bobies (2013) Interactive Poster

Cult (2013) TV Series Trailer


Cult (2013) TV Series Banner


The Seasoning House (2013) Trailer


The Seasoning House (2013) Poster


Έθνος - Σάββατο 26/01/2013


The East (2013) Trailer


One Eyed Girl (2013) Teaser Trailer




NIMESIS (2013) Trailer


J.J. Abrams will direct STAR WARS Episode VII

J.J. Abrams will direct the next "Star Wars" film for Disney, taking stewardship of one of Hollywood's most iconic and lucrative film franchises, an individual with knowledge of the production told TheWrap.

 "Argo" director Ben Affleck was also in contention, another individual with knowledge of the talks told TheWrap.
Ever since Disney bought Lucasfilm last year and announced it would make new "Star Wars" films, fans, members of the media and industry executives have speculated about which director would take the job. Abrams' name always came up, but he told Entertainment Weekly in November that he wasn't going to take the job.
He did say "Star Wars" was the first movie that "blew my mind" in terms of special effects.

www.thewrap.com

Ελευθεροτυπία - Κυριακή 27/01/2013


Hansel and Gretel: Witch Hunters (2013) Poster


Παρασκευή 25/01/2013 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Ένας τετράποδος πυροσβέστης Alpha Οικογενειακή
23:30 Κόκκινη άμμος Mega Ξένη ταινία
23:50 Τα σύνορα της καρδιάς Star Δράμα
00:30 Ζιγκολό ΝΕΤ Ξένη ταινία
03:30 Χόρεψε μαζί μου ANT1 Ξένη ταινία