Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 22 Μαΐου 2012

The Midnight Game (2013) Poster


Analog - Short Movie

Πρώτο Θέμα - Κυριακή 27/05/2012


Η νέα μεγάλη προσφορά του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ έρχεται να συμπληρώσει τη δισκοθήκη σας, την Κυριακή 27 Μαϊου. Η Νατάσα Θεοδωρίδου συναντά ξανά στο στούντιο τον Γιώργο Θεοφάνους και βρίσκεται απέναντι από μια ακόμα επιτυχημένη συνεργασία.

10 μοναδικά λαϊκά τραγούδια που έγιναν ήδη επιτυχίες, ερμηνευμένα από τη Νατάσα Θεοδωρίδου, την πιο σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια των ημερών μας. Ένα άλμπουμ με κομμάτια όπως το «Απέναντι», το «Δεν σε έχω ανάγκη», «τα Χατίρια», ένα εξαιρετικό ντουέτο με τη Μαρινέλλα, το «Θαρθω να σε δω», και άλλα, όλα σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Θάνου Παπανικολάου.

NET: Σήμερα ζωντανά ο Α' ημιτελικός για την 57η Eurovision!

Σήμερα στις 22.00 μ.μ. ζωντανά από την ΝΕΤ ο Α' ημιτελικός για τον 57ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Η Ελλάδα με την Ελευθερία Ελευθερίου θα εμφανιστεί στην τρίτη θέση με το τραγούδι "Aphrodisiac", σε μουσική και στίχους Δημήτρη Στάσσου, Mikaela Stenström και Dajana Lööf.
Η ΕΡΤ θα μεταδώσει απευθείας και τον Β' ημιτελικό, καθώς και τον τελικό, που θα πραγματοποιηθούν αντιστοίχως στις 24 και 26 Μαΐου και ώρα 22.00 μ.μ.

Οι τρεις φάσεις του διαγωνισμού θα μεταδοθούν τηλεοπτικά επίσης σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας (High Definition) από την ERT HD (επίγεια ψηφιακά), καθώς και διαδικτυακά από την υπηρεσία WebTV στο www.ert.gr. Τον σχολιασμό θα κάνει η Μαρία Κοζάκου!

OTE TV: Το OTE Cinema on demand μέσω δορυφόρου!

Όπως αναφέρει το rexsat.blogspot.com το πλήρωμα του χρόνου ήρθε για την OTE TV μέσω δορυφόρου για να ενισχυθεί με κινηματογραφικό περιεχόμενο, έτσι με τις τελευταίες πιλοτικές εκπομπές ενεργοποιήθηκαν και οι υπηρεσίες OTE Cinema On Demand (Test3), οι οποίες θα είναι σύντομα διαθέσιμες και για τους συνδρομητές μέσω δορυφόρου (με την ίδια πολιτική έξτρα χρέωσης που ήδη προσφέρονται στους IPTV συνδρομητές OTE TV μέσω conn-X) και έπεται συνέχεια με το 24ωρο κινηματογραφικό κανάλι με διεθνείς παραγωγές που θα αντικαταστήσει τις υπηρεσίες Universal Channel...

Γενικότερα οι PayPerView υπηρεσίες OTE Cinema On Demand προσφέρουν ένα πλούσιο κατάλογο ταινιών από blockbusters ταινίες Α’ τηλεοπτικής προβολής (αλλά και παλαιότερες), που ανανεώνονται διαρκώς και είναι διαθέσιμες στους συνδρομητές επί πληρωμή για 24ωρη παρακολούθηση. Περισσότερα για τις νέες υπηρεσίες OTE Cinema On Demand, μετά την επίσημη ενεργοποίηση από την OTE TV μέσω δορυφόρου..

Prometheus (2012) New Featurette

House (2012) Series Finale Promo Poster


The Dark Knight Rises (2012) Poster


Killing Them Softly (2012) Poster


The Possession (2012) Poster


Τρίτη 22/05/2012 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Simone Alpha Ξένη ταινία
22:00 Killshot: O δολοφόνος είναι εδώ Star Ξένη ταινία
22:00 Οι άνδρες με τα μαύρα Mega Ξένη ταινία
22:30 Εργένης ΕΤ1 Κοινωνική
23:00 Το κάθαρμα [η μαρκησια του λιμανιού] ΕΤ3 Δράμα
00:15 Δολοφόνοι για μοναχικές καρδιές Mega Αστυνομική
01:45 Υστερία Star Δράμα