Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Real News - Κυριακή 10/07/2011

Η επιστροφή του βραβευμένου με Oscar, Colin Firth

Με μια ταινία “έκπληξη”, επιστρέφει ο βραβευμένος με Oscar, Colin Firth, στην ενεργό κινηματογραφική δράση. Πρόκειται για τη μεταφορά του Best Seller βιβλίου του Τζον Λε Καρέ , με τίτλο “ Tinker, Tailor, Soldier, Spy”.

Εχοντας ήδη γνωρίσει μια τηλεοπτική μεταφορά από το BBC, το «Tinker, Tailor, Soldier Spy» μοιάζει να είναι μια από εκείνες της περιπτώσεις που η δεύτερη ανάγνωση μιας ήδη πετυχημένης μεταφοράς, κερδίζει τις εντυπώσεις. Το εντυπωσιακό καστ ηθοποιούς όπως ο Γκάρι Ολντμαν, ο Κόλιν Φερθ, ο Τζον Χερτ, Ο Τομ Χάρντι, ή ο Μαρκ Στρονγκ, είναι εγγύηση για μεγάλες εισπράξεις.

Είναι η πρώτη απόπειρα του σκηνοθέτη Τόμας Αλφρεντσον (Ασε το Κακό να Μπει), στον Αγγλόφωνο κινηματογράφο. Όπως φαίνεται και στο trailer, δημιούργησε ένα ατμοσφαιρικό θρίλλερ, με πολλά υποσχόμενες ερμηνείες και ένα καθηλωτικό σενάριο. Η πρώτη προβολή στους ελληνικούς κινηματογράφους, αναμένεται να γίνει τον Νοέμβριο. Η πρώτη επίσημη παγκόσμια προβολή θα γίνει στο Φεστιβάλ Βενετίας.

protothema


Καθημερινή - Κυριακή 10/07/2011



Καθημερινή - Σάββατο 09/07/2011


Τηλεθεατής - 01/07/2011

Masters of Jazz - Tεύχος 17

The Sleeper (2011) Poster & Trailer




The 25th Reich (2012) Poster

Contagion (2011) Poster



World War Z (2012) Set Photos





Thundercats (2011) Animated Series Promo & 9 min preview





Tyrannosaur (2011) Poster

Oι Thirty Seconds to Mars στην Αθήνα

Οι Αμερικανοί rockers έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για μία μοναδική συναυλία στις 6 Ιουλίου 2011 για να παρουσιάσουν την καινούργια δισκογραφική τους δουλειά. Opening act: Marsheaux.

Ο τίτλος του πρόσφατου άλμπουμ των Thirty Seconds to Mars 'This Is War' δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στις προσωπικές μάχες του συγκροτήματος ή ένα σχόλιο για την παγκόσμια κρίση και τις οικονομικές αναταραχές, αλλά και "φόρο τιμής" στη διαβόητη, πλέον, μήνυση ύψους $30.000,000 που έκανε στο γκρουπ η Virgin Records, υπόθεση που έληξε μετά από μήνες δικαστικής διαμάχης. Το This Is War καθιερώνει το τρίο (τραγουδιστής και κιθαρίστας: Jared Leto, ντράμερ: Shannon Leto και κιθαρίστας: Tomo Milicevic) ως ένα stadium-rock συγκρότημα παγκόσμιας εμβέλειας.

Οι Marsheaux είναι το γυναικείο δίδυμο της electro pop από τη Θεσσαλονίκη που επιλέχθηκαν αποκλειστικά από τους Thirty Seconds to Mars για να ανοίξουν τη συναυλία τους.

Οι Marsheaux, κατά κόσμο Marianthi and Sophie, είναι από τα πιο δυνατά και ξεσηκωτικά συγκροτήματα της διεθνούς electro και synth pop μουσικής και με την πλούσια εμπειρία που έχουν από εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα δημιουργήσουν το απόλυτο upbeat feeling για να υποδεχτούμε το “hurricane” θέαμα που ετοιμάζουν οι Thirty Seconds to Mars.

H μουσική παρουσία των Playmen έρχεται να προστεθεί στο εκρηκτικό live experience.

Οι Playmen, aka Παύλος Μανώλης και Λευτέρης Ξενάκης, είναι η ομάδα dance - pop μουσικών παραγωγών που έχει το όνομα της συνδεθεί με τα πιο γνωστά και δυναμικά hits των τελευταίων χρόνων, ενώ τα DJ sets που έχουν πραγματοποιήσει σε όλη την Ελλάδα, έχουν ξεσηκώσει τους απανταχού clubbers.

Τιμές εισιτηρίων

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

Τα διακεκριμένα στην κερκίδα κοστίζουν 75 euro

Τα εισιτήρια στο Pitch A κοστίζουν 60 euro

Τα εισιτήρια Γενικής εισόδου Αρένας κοστίζουν 40 euro

ΤΑΜΕΙΟ

Τα εισιτήρια Γενικής εισόδου Αρένας θα κοστίζουν 55 euro

Σημεία προπώλησης

www.vodafoneCU.gr | www.vodafone.gr

Σε όλα τα καταστήματα Vodafone

Tickethouse | www.ticketarena.gr | www.123merch.gr

Ελευθεροτυπία - Κυριακή 10/07/2011

Φήμες για iPad 3 τον Οκτώβριο του 2011

Με ανάλυση τουλάχιστον πέντε φορές υψηλότερη από αυτή του προκάτοχού του αναμένεται να κυκλοφορήσει, ίσως και τον Οκτώβριο, το iPad 3. Σύμφωνα με φήμες που έχουν διαρρεύσει, η οθόνη θα έχει ανάλυση 2048 x 1536 pixels, δηλαδή σχεδόν διπλάσια από μία οθόνη Hi Definition.

«Η Apple ξεκίνησε τις παραγγελίες για τα iPad τρίτης γενιάς και iPhone πέμπτης γενιάς, τα οποία θα παρουσιαστούν τον Σεπτέμβριο με πιθανότερη ημερομηνία κυκλοφορία ένα μήνα αργότερα», αναφέρει το Ταϊβανέζικο site τεχνολογίας «DigiTimes», επικαλούμενο πηγές από τη βιομηχανία κατασκευής εξαρτημάτων του iPad και iPhone.

Το site υποστιρίζει ακόμη πως ανάμεσα στους βιομηχανικούς κύκλους περιλαμβάνεται η γνωστή Foxconn, η Simplo Technologies και η Dynapack International Technology (μπαταρίες), η TPK Holding και η Wintek (touch panel modules), η Catcher (chassis) και η Largan Precision (webcams).

Η Apple, δεν έκανε κανένα σχόλιο για τις φήμες, απλώς ανακοίνωσε πως το iPad App Store από σήμερα περιέχει περισσότερες από 100.000 εφαρμογές, σηματοδοτώντας ένα νέο ορόσημο για τη δημοφιλή ταμπλέτα.

Συγκεκριμένα, ο αριθμός ανέρχεται στις 100.161 και είναι αρκετά σημαντικό ώστε να αξίζει μια αναφορά ειδικά όταν ο ανταγωνισμός υστερεί αρκετά σε αυτό το πεδίο.

in.gr

Δευτέρα 04/07/2011 - Ταινίες στην ελληνική TV

20:00 Να ζει κανείς ή να μη ζει ΕΤ3 Ελληνική ταινία
22:00 Επαγγελματίες απατεώνες Star Ξένη ταινία
22:10 Ανθρωποκτονία Πρίσμα+ Δράμα
23:00 Ο τελευταίος χορός Σπορ+ Δράμα
23:00 American Pie ΕΤ3 Ξένη ταινία
23:00 Τα μαύρα φεγγάρια του έρωτα ΝΕΤ Ξένη ταινία
01:30 Το καλοκαίρι του έρωτα μου Σπορ+ Δράμα
01:30 Μια ξεχωριστή σχέση ΝΕΤ Δράμα
02:00 Ηρακλής (Hercules The Legendary Journeys) Alter Ξένη ταινία
02:30 Some Body Star Δράμα
04:00 Ζίνα (Xena) Alter Ξένη ταινία