Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

CINEMANIA, Πέμπτη 28/10/2010: «Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ... ΜΑΤΙΑ»

Ο Χίτλερ, οι Ναζί και το Τρίτο Ράϊχ σημάδεψαν τον περασμένο αιώνα και παράλληλα αποτέλεσαν αφορμή για να γυριστούν αρκετές ταινίες στις οποίες αντιμετωπίστηκαν με σκωπτική διάθεση!

Οι πιο χιουμοριστικές από αυτές τις κινηματογραφικές εικόνες «ντύνουν» το αφιέρωμα της εκπομπής CINEMANIA με τον τίτλο «Η ιστορία του Ναζισμού με μια… άλλη ματιά», που θα προβληθεί στην ΕΤ3 την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου στις 12 τα μεσάνυχτα! Συνδυάζοντας ιστορικά στοιχεία με αστείες σκηνές, ο Νίκος Γουλιάς παρουσιάζει ένα αφιέρωμα διαφορετικό από τα άλλα, που αποδεικνύει πως στη μεγάλη οθόνη, ακόμα και οι πιο δραματικές καταστάσεις μπορούν να προβληθούν με ανάλαφρο τρόπο και να αγγίξουν την ψυχή μας!

BiDiSS Project !

Τρομερή πατέντα για την οριστική επίλυση του προβλήματος αποθηκευτικού χώρου στον υπολογιστή μας. Με μια πρωτοποριακή μέθοδο και μετα από πολύ δουλειά κατάφεραν 2 κύριοι από την Κάλυμνο να πολλαπλασιάσουν το αποθηκευτικο χώρο σε USB Flash Drive!!

Όλα ξεκίνησαν πριν 3 περίπου χρόνια όταν κάναμε μια μεταφορά ενός αρχείου σε ένα USB Flash Drive ! H εργασία κάποιου project δεν αποθηκεύτηκε διότι δεν επαρκούσε ο χώρος του USB Flash Drive ώστε να αποθηκευτεί! Και εκείνη την στιγμή τέθηκε το ερώτημα:

Άραγε μπορούμε να αυξήσουμε τον αποθηκευτικό χώρο ενός αποθηκευτικού μέσου με κάποιον τρόπο; Με αυτό το ερώτημα ξεκινήσαμε αμέσως την μελέτη και την έρευνα για το πως θα μπορούσε αυτό να γίνει εφικτό!

Και εγένετο το BiDiSS.

Μετά απο πολύ δουλειά καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα λογισμικό σε γλώσσα μηχανής το οποίο αυξάνει έως και 100 φορές τον αποθηκευτικό χώρο ενός USB Memory Stick!
Σε λίγες μέρες, όταν τελειώσουν τα τελευταία τέστ που κάνουμε, θα ανεβάσουμε φωτογραφίες και βίντεο απο ενα USB Flash Drive 16 Giga Byte το οποίο μετατράπηκε σε 1.600 Giga Byte, δηλαδή 1,6 Terra Bytes!

Αυτό είναι και το website τους οπου αναφέρονται και τα αρχικά των κατασκευαστών ...

https://bidiss.wordpress.com/

Εθνος - Σάββατο 30/10/2010


Καθημερινή - Κυριακή 31/10/2010


Καθημερινή - Σάββατο 30/10/2010


Πρώτο Θέμα - Κυριακή 31/10/2010


Lethal Weapon Collection - Αυτή τη Κυριακή η 1η ταινια της σειράς.

Πρώτο το Paranormal Activity 2 στο Αμερικανικό Box Office

Το Paranormal Activity 2 κατέκτησε την πρώτη θέση στο αμερικανικό Box Office για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, δίνοντας συνολικά στην Paramount Pictures 41.5 εκατομμύρια δολάρια.

Το θρίλερ, που αποτελεί το sequel της πιο επιτυχημένης παραγωγής της περασμένης χρονιάς, βγήκε στις αμερικανικές αίθουσες μια εβδομάδα πριν τον εορτασμό του Halloween και έριξε στην δεύτερη θέση το Jackass 3-D, το οποίο κατάφερε να συγκεντρώσει 21.6 εκατομμύρια δολάρια.

Το πρώτο Paranormal Activity γυρίστηκε με μόλις 11.000 δολάρια budget ενώ έφερε στην εταιρεία 183 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το IMDb (Ιντερνετική Κινηματογραφική Βάση δεδομένων). Για να γυριστεί η συνέχεια η εταιρεία ανέβασε το budget στα 2.75 εκατομμύρια δολάρια και ήδη από το πρώτο Σαββατοκύριακο κατάφερε να ξεπεράσει κατά πολύ το ποσό που δαπανήθηκε.

Η ταινία, βασισμένη στο storyline της πρώτης, μας παρουσιάζει μια οικογένεια η οποία ξαφνικά αρχίζει να ακούει περίεργους θορύβους μέσα στο σπίτι της και έτσι βάζει κάμερες οι οποίες καταγράφουν έντονη υπερφυσική δραστηριότητα. Η σκηνοθεσία του Tod Williams και η έξυπνη προώθηση της ταινίας, κυρίως για τις νυχτερινές προβολές, έφεραν μεγάλη εισροή κόσμου στις αίθουσες.

protothema

Real News - Κυριακή 31/10/2010


Megamind (2010) clip

Made in Dagenham (2010) Trailer

In Treatment Season 3 (2010)

Ελευθεροτυπία - Κυριακή 31/10/2010

Δευτέρα 25/10/2010 - Ταινίες στην ελληνική TV

21:00 Μόνα Λίζα ΕΤ1 Φιλμ νουάρ
21:00 Ο πορτοφολάς Σινε+ Δράμα
22:00 Η συμμορία των δώδεκα Star Περιπέτεια
22:00 Τι είχαμε, τι χάσαμε ΝΕΤ Κωμωδία
22:30 Μάχη για τη δικαιοσύνη Πρίσμα+ Ξένη ταινία
00:00 Το πεπρωμένο της Έλενας Σινε+ Δράμα
03:00 Η χρόνια του Τίγρη Star Περιπέτεια
04:30 Για τη μικρή Τζέσικα Σινε+ Δράμα