Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Harry Potter And The Deathly Hallows - Part 2 Blu-ray Official Trailer




Κυκλοφορεί 11/11/2011 απο την AUDIOVISUAL

The Lords Of Salem (2012) Teaser Poster

Τρίτος Σέρλοκ Χολμς στα σκαριά

Τα αφεντικά της Warner Bros. σχεδιάζουν να κάνουν την ταινία του Γκάι Ρίτσι τριλογία.

Οι συζητήσεις για την τρίτη συνέχεια του Σέρλοκ Χολμς έχουν ξεκινήσει, ενώ έχει ήδη προσληφθεί ο σεναριογράφος της.

Και όλα αυτά πριν ακόμη βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το πρώτο σίκουελ «Sherlock Holmes: A Game of Shadows» με τους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και Τζουντ Λο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Αν και η δεύτερη ταινία Σέρλοκ Χολμς δεν πρόκειται προβληθεί στους κινηματογράφους πριν τον Δεκέμβριο, ωστόσο οι υπεύθυνοι της Warner Bros. πιστεύουν ότι θα κατακτήσει την κορυφή του box office, γι' αυτό και ανέθεσαν πάραυτα το σενάριο της τρίτης συνέχειας στον Ντριου Πιρς.

Να σημειώσουμε ότι ο Ντρου Πιρς έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, καθώς έχει υπογράψει το σενάριο της τρίτης ταινίας Iron Man.

Ελεύθερος Τύπος - Παρασκευή 28/10/2011


Έθνος - Παρασκευή 28/10/2011

Oblivion (2013) Teaser Poster

Into the Abyss (2011) Trailer


Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) Set Video

Elite Squad: The Enemy Within (2011) Trailer


Into the Abyss (2011) Poster

New Year's Eve (2011) New Poster

We Need to Talk About Kevin (2011) New Poster

Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Άλπεις

Οι 15 κανόνες των Άλπεων

1. Τα μέλη των Άλπεων πρέπει να δηλώσουν προκαταβολικά τι δεν προτίθενται να κάνουν συμπληρώνοντας τη Φόρμα 1 (π.χ. να φιλήσουν, να σηκώσουν βάρη, να ταξιδέψουν κ.λπ.).

2. Τα μέλη των Άλπεων πρέπει να δηλώσουν προκαταβολικά τυχόν ιδιαίτερες ικανότητες συμπληρώνοντας τη Φόρμα 2 (π.χ. να χορεύουν, να κάνουν θαλάσσιο σκι, να συζητάνε κ.λπ.).

3. Τα μέλη των Άλπεων πρέπει να έχουν κάποιες βασικές γνώσεις ψυχολογίας αλλά και κοινωνιολογίας.

4. Τα μέλη των Άλπεων πρέπει να προφυλάσσουν, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, το συμφέρον της ομάδας.

5. Θα πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός ανάμεσα στα μέλη της ομάδας των Άλπεων.

6. Τα μέλη των Άλπεων έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν το ψευδώνυμό τους έως δύο (2) φορές. Δεν πρέπει επουδενί να επιλέξουν για οποιονδήποτε λόγο ψευδώνυμο το οποίο ήδη χρησιμοποιείται από κάποιο άλλο μέλος. Το ψευδώνυμο αυτό θα πρέπει να είναι το όνομα κάποιου βουνού των Άλπεων και όχι κάποιο άλλο γενικό ή άσχετο όνομα (π.χ. Ξανθός, Δράκος, Κυρίαρχος κ.λπ.).

7. Τα μέλη των Άλπεων δεν επιτρέπεται να συζητούν για θέματα της ομάδας με μέλη που δεν ανήκουν στην ομάδα των Άλπεων.

8. Τα μέλη των Άλπεων είναι υποχρεωμένα να περάσουν το Τεστ της Κορίνας Ρυθμικής Γυμναστικής, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

9. Τα μέλη των Άλπεων πρέπει να είναι άνω των δεκατεσσάρων (14) ετών.

10. Τα μέλη των Άλπεων πρέπει να είναι πάντοτε καθαρά, συνεπή και να έχουν πλήρη αυτοέλεγχο.

11. Τα μέλη των Άλπεων δεν πρέπει να εμπλέκονται συναισθηματικά με τους πελάτες της ομάδας ή να αναπτύσσουν ερωτικές σχέσεις μαζί τους.

12. Τα μέλη των Άλπεων δεν έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν την εξωτερική τους εμφάνιση χωρίς την έγκριση του αρχηγού της ομάδας (π.χ. να βάφουν τα μαλλιά τους, να αυξομειώνουν το βάρος τους, να φορούν έγχρωμους φακούς επαφής κ.λπ.)

13. Τα μέλη των Άλπεων πρέπει να μπορούν να επιτύχουν πειστικές εκφράσεις προσώπου (π.χ. λύπη, ευτυχία, απόγνωση κ.λπ.).

14. Τα μέλη των Άλπεων θα πρέπει να τιμούν τον τίτλο τους και να είναι έτοιμοι να σκοτώσουν ή να πεθάνουν για αυτόν.

15. Τα μέλη των Άλπεων δεν πρέπει ποτέ να επιτίθενται το ένα στο άλλο και θα πρέπει να πιστεύουν στην ομαδικότητα.

Mont Blanc, Αρχηγός της Ομάδας των Άλπεων, Ιανουάριος 2008.

Έχοντας κατακτήσει το βραβείο Σεναρίου στο πρόσφατο Φεστιβάλ Βενετίας, οι Άλπεις του Γιώργου Λάνθιμου, χρησιμοποιούν μία έξυπνη ιδέα για να φτιάξουν μια μαύρη κωμωδία που -πάντως- δίχασε τους κριτικούς στο εξωτερικό.

Μια νοσοκόμα (Αγγελική Παπούλια), ένας τραυματιοφορέας (Άρης Σερβετάλης), μια αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής (Αριάν Λαμπέντ) και ο προπονητής της (Τζόνια Βεκρής) έχουν δημιουργήσει μια ομάδα. Προσλαμβάνονται από φίλους και συγγενείς νεκρών για να αντικαθιστούν τους ανθρώπους τους που έχουν φύγει. Η ομάδα ονομάζεται Άλπεις και ο αρχηγός της, ο τραυματιοφορέας, ονομάζεται Mont Blanc.

Τα μέλη της ομάδας είναι υποχρεωμένα να λειτουργούν σύμφωνα με κάποιους κανόνες που έχει ορίσει ο αρχηγός. Ωστόσο, η νοσοκόμα αποφασίζει να μην υπακούσει σε αυτούς τους κανόνες.

Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στη Στεριά

Επτά χρόνια μετά τις Σειρήνες στο Αιγαίο, η παρέα της Πίττας επιστρέφει.

Έχει πια αποστρατευθεί, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει από το να μπλεχτεί σε διάφορες περιπέτειες με αφορμή την αναζήτηση του κοριτσιού, πακιστανικής καταγωγής, της οποίας την προστασία έχει αναλάβει ο Σταυρακομαθιακάκης.

Και όλα αυτά εν μέσω κρίσης...

Κάποτε στην Ανατολία

Η ζωή σε μια μικρή πόλη στα βάθη της Ανατολίας, στην ενδοχώρα της Τουρκίας, είναι σαν ένα αέναο ταξίδι στη μέση των στεπών: Η διαρκής αίσθηση ότι κάτι καινούριο και διαφορετικό θα συμβεί ξαφνικά, και θα εμφανιστεί «πίσω από τον κάθε λόφο», σε οποιαδήποτε γωνιά της πόλης, και ταυτόχρονα αν και τόσο εσωτερικό και ίδιο με τα υπόλοιπα, θα δώσει ζωντάνια, θα καθυστερήσει ή και θα αλλάξει τους μονότονους ρυθμούς της καθημερινότητας των κατοίκων.

Ένας θάνατος, η αγωνία για την εξιχνίαση του εγκλήματος. Μια ομάδα ανδρών βρίσκεται επί ποδός, ώστε να ανακαλύψει το συντομότερο, ένα νεκρό πτώμα στις αχανείς στέπες της Ανατολής. Ο αστυνομικός, ο γιατρός, ο εισαγγελέας, ο δήμαρχος, και ο ύποπτος για το περιστατικό που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση αποτελούν τους χαρακτήρες αυτού του δράματος.

Η ταινία του Νούρι Μπιλγκέ Τσεϊλάν απέσπασε το Μεγάλο Βραβείο της Κριτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ των Καννών.

Παράλληλα, αυτή την εβδομάδα διεξάγεται και το 24ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου στις αίθουσες Απόλλων και στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη.

Newsroom ΔΟΛ

Πέμπτη 27/10/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Hachiko: Η ιστορία ενός σκύλου Star Δράμα
22:00 Μέρες θυμού ΕΤ1 Ξένη ταινία
23:00 Ο σιωπηλός κατάσκοπος Σπορ+ Ξένη ταινία
23:00 Γαλάζιος παράδεισος Πρίσμα+ Δράμα
00:40 2 ½ dads Σπορ+ Ξένη ταινία
00:50 Mind breakers Πρίσμα+ Ξένη ταινία
01:25 Οι περιπέτειες της πολυαννα Σπορ+ Ξένη ταινία
01:45 Στην κόλαση του ολοκαυτώματος Star Δράμα
02:45 Ανέμελοι και ωραίοι (things το do before you ‘re 30) Alter Ξένη ταινία