Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Καθημερινή - Σάββατο 17/04/2010



Αυτό το Σάββατο πρόκειται να κυκλοφορήσει μια νέα σειρά βιβλίων και dvd rom English Plus. Το πρώτο βιβλίο και το πρώτο dvd rom θα κυκλοφορήσουν δωρεάν αυτό το Σάββατο με την Καθημερινή. Στη συνέχεια θα κυκλοφορεί ένας τόμος κάθε εβδομάδα στα περίπτερα στην τιμή των 9,90Ε.

Στις 23 Απριλίου κυκλοφορεί το δεύτερο και τρίτο βιβλίο μαζί με το δεύτερο και τρίτο DVD ROM στην ειδική τιμή των 9,90 Ε.

Το BBC English Plus Interactive αποτελείται από τριάντα διδακτικά κεφάλαια και βασίζεται στην νέα μέθοδο εκμάθησης αγγλικών «Follow me». Το σύστημα συμπεριλαμβάνει έναν καθηγητή που μιλάει τη γλώσσα του μαθητή ενώ παράλληλα ενσωματώνει διαδραστικές ασκήσεις για να εξασκήσει ο μαθητής αυτά που έμαθε και χρησιμοποιεί νέα τεχνολογικά χαρακτηριστικά.

Κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνει ένα βιβλίο και ένα dvd rom Τα English Plus dvd rom περιέχουν: μαθήματα σε μορφή βίντεο, μαθήματα σε μορφή κειμένου, ηχητικά μαθήματα σε mp3, διαδραστικές ασκήσεις, αυτοαξιολόγηση, δίγλωσσο λεξιλόγιο, λειτουργία ήχου (για να ακούτε τις απαντήσεις των ασκήσεων και τις λέξεις με βρετανική και αμερικανική προφορά, να ηχογραφείτε τη δική σας φωνή και να συγκρίνετε τη προφορά σας με τη σωστή) καθώς και στατιστικά στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου