Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Windows 7 αλά Apple

Τα Windows 7 διαθέτουν εξαρχής πάρα πολλές νέες λειτουργίες, με τις οποίες, ίσως, να έχετε πειραματιστεί ήδη. Αυτό, όμως, που δεν ξέρουν πολλοί είναι το εξής: με ένα μικρό τρικ μπορείτε να ενεργοποιήσετε και μερικές έξτρα λειτουργίες του λειτουργικού. Γι' αυτό το σκοπό θα χρειαστείτε το freeware πρόγραμμα Preme for Windows 7, το οποίο εκτός του ότι κάνει πιο άνετη την εργασία σας, εξοπλίσει το λειτουργικό σύστημα με νέες λειτουργίες. Αφού κατεβάσετε, εγκαταστήσετε και τρέξετε το πρόγραμμα, επιλέγετε ποιες έξτρα λειτουργίες θέλετε να ενεργοποιήσετε.

Έτσι μπορείτε, για παράδειγμα, να απεικονίσετε όλα τα ελαχιστοποιημένα παράθυρα με ένα εντυπωσιακό τρισδιάστατο τρόπο ή με ένα πιο οικείο "Alt-Tab" στιλ.

Με το που μετακινήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το κουμπί Start, ανοίγει το σχετικό μενού, ενώ με ένα διπλό πάτημα του πλήκτρου [ESC] κλείνουν αυτόματα όλα τα ανοικτά παράθυρα. Και αν οι πολλές εξτρά λειτουργίες σας μπερδεύουν μπορείτε να ζητήσετε από το πρόγραμμα να σας κάνει ένα live demo.

http://www.premeforwindows7.co.cc/

Πηγή: Pc Magazine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου