Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Καθημερινή - Σάββατο 24/10/2009

Φωτογραφίζοντας το Φθινόπωρο

Tα πρωτοβρόχια, τα πεσμένα φύλλα, ο μουντός καιρός και η προαναγγελία του χειμώνα είναι γεμάτα φωτογραφικές ευκαιρίες. Ατμοσφαιρικές εικόνες με διάθεση που αλλάζει συνεχώς, τοπία μέσα στην ομίχλη και την υγρασία, η φύση που φοράει τα φθινοπωρινά της στήνουν το φωτογραφικό σκηνικό που καλούμαστε να αποτυπώσουμε δημιουργικά.

Αφιέρωμα: εκτύπωση

Περιλαμβάνει:

1. Έρευνα για το Photobook, το νέο τρόπο εκτύπωσης που σπάει ρεκόρ στις δυτικές χώρες. Συγκρίναμε τις παραμέτρους ποιότητας εκτύπωσης και βιβλιοδεσίας, τιμής, χρόνου παράδοσης και εξυπηρέτησης από τα πιο γνωστά σημεία εξυπηρέτησης.

2. Συμβουλές και ιδέες για τον φωτογράφο: Τεχνολογίες εκτύπωσης (Inkjet, dye sub, RA4 κλπ.) Τεχνολογίες μελανιών pigment/dye/solvent

Προσωπική εκτύπωση εναντίον εκτύπωσης στο κατάστημα ή Online. Ti σημαίνει φωτορεαλιστική εκτύπωση;

Σύστημα CMYK. Τέσσερα ή περισσότερα μελάνια;

Πολυμηχανήματα εναντίον απλών printer

Διάρκεια ζωής εκτυπώσεων

3. Τεστ εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων

Τest D-SLR:Νikon D300S

Από τη μακρινή Ιαπωνία έρχεται η πιο πρόσφατη ανταγωνιστική πρόταση της Nikon στη μεσαία κατηγορία με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και νέες δυνατότητες.

Αποκλειστική συνέντευξη & portfolio: Sally Mann

Tα έργα της κοσμούν το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Ν. Υόρκης, την Corcoran Gallery το Mουσείο Καλών Τεχνών της Βοστόνης το Moυσείο Μοντέρνας τέχνης του San Francisco και πολλά άλλα. Ανακηρύχθηκε καλύτερη φωτογράφος της Αμερικής από το Time magazine. Η ανταποκρίτριά μας στις ΗΠΑ Laura Dodson συνάντησε την επιφανή Αμερικανίδα φωτογράφο και αναλύει το έργο της.

…και ακόμη:

Καλλιτεχνικά νέα και εκθέσεις, νέα της αγοράς και νέα προϊόντα, αναλυτικοί πίνακες ψηφιακών μηχανών με χαρακτηριστικά και τιμές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου