Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

The Expendables (2010)

Όλοι οι «σκληροί» σε μία ταινία: «The Expendables»

Ένα ενδεχόμενο που κάποτε φάνταζε απίθανο θα γίνει πραγματικότητα το 2010.

Αποτελεί το απόλυτο όνειρο των φίλων των ταινιών δράσης: ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ο Μπρους Γουΐλις και ο Άρνολτ Σβαρτσενέγκερ οι τρεις μεγαλύτεροι ηθοποιοί ταινιών δράσης του «κλασικού» Χόλιγουντ, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να γκρεμίσουν από την εξουσία ένα νοτιοαμερικανό δικτάτορα στο «The Expendables» ( «Οι αναλώσιμοι» ) το 2010.

«Ο Άρνολντ, ο Μπρους και εγώ θα δουλέψουμε μαζί για πρώτη φορά, και θα αρχίσουμε ίσως μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες, οπότε έπρεπε να αφήσω ξανά γένια και να επιστρέψω στο Λος Άντζελες για τα γυρίσματα» είπε ο Σταλόνε απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

«Είναι πολύ δύσκολο να συνεργαστούμε. Είναι αδύνατον να χωρέσουν τόσο μεγάλα 'εγώ' σε ένα δωμάτιο» είπε αστειευόμενος ο 63χρονος ηθοποιός.

Η ταινία έχει να κάνει με μία ομάδα μισθοφόρων σε αποστολή στη Νότια Αμερική, με σκοπό την ανατροπή ενός δικτάτορα. Εκτός των τριών κινηματογραφικών αστέρων, στην ταινία συμμετέχουν και άλλα τεράστια ονόματα του χώρου των ταινιών δράσης: Τζέησον Στάθαμ, Τζετ Λι, Μίκι Ρουρκ, Ντολφ Λούντγκρεν και Έρικ Ρόμπερτς, υπόσχονται να «επαναφέρουν τη δύναμη» των ταινιών δράσης, η οποία «έχει χαθεί λόγω της αυξανόμενης χρήσης των γραφικών φτιαγμένων από ηλεκτρονικούς υπολογιστές». Οι προσδοκίες για την ταινία υψηλές, καθώς το καστ είναι όσο πιο... «μάχιμο» θα μπορούσε να είναι.

Όπως είπε ο Σταλόνε, «ήθελα να κάνω μία ταινία που είναι πιο πολύ για τους άντρες, όπου θα κάναμε αυτά που κάναμε στις δεκαετίες του 1980 και του 1990, σε ταινίες που ήταν πιο πολύ 'άντρες εναντίον άλλων αντρών', με πραγματικά stunts, χωρίς κάποια πολύ σύνθετη ή πολύπλοκη ιστορία…το κλειδί ήταν να βρούμε κάποιες προσωπικότητες οι οποίες υπό κανονικές συνθήκες ποτέ δε θα μπορούσαν να δουλέψουν μαζί - είναι σαν μια άλλη 'Dream Team'».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου